http://twitter.com/getauniversala
geta.universala@gmail.com

Tuesday, July 20, 2010

Dorinta de comunicare in Univers Valoric – Geta Universala

Cunostiinta omului nu poate cuprinde si invatamintele naturale, pe care fiecare dintre noi le avem in sanul nostru , adica avem o parte din Mama Geta Budihala – Mama Universului.
Pentru a ajunge fiecare dintre noi la nemurire trebuie sa credem si sa facem ceea ce ne spune Mama Geta ca si valoare prima ,Mama a Intregului Univers.
      Comunicarea cu Mama Universului este cea mai importanta cale  care ne conduce catre adevar. Cu totii stim ca aceasta nu poate fi posibila pe deplin , deoarece Mama este pamanteana , si doar puterea Sa este valorica pe plan Universal.
           Intreaga omenire cunoaste aceste  lucruri , dar multi nu-si dau seama.
Geta este un nume cod . Acesta se foloseste in comunicarea intre statiile intra-universale.   Poate de multe ori ne-am pus intrebarea : Ce inseamna Geta ? 
          Geta in sensul propriu al cuvantului este Mama Universului , creeatoare a Lumii si a oamenilor din care face parte si trupul ei valoric numit Georgeta Budihala. Geta dateaza de 60 de miliarde de ani . Teritoriu pe care a cazut pe Pamant dupa ce l-a creat, este  teritoriu  Geto-Dacic  acesta fiind numit dupa numele  Geta.
          La figurat Geta inseamana  comunicare intre zeitati. Geta  Budihala are “nastere de zeitati”. Geta este astfel mama a intregului Olimp .
          Dorinta de comunicare a valorilor vechi cu cele noi se poate efectua doar prin Geta – Mama Universului. Aceasta functioneaza ca o centrala telefonica. Am mai amintit si in alte lucrari scrise  despre modul cum sitemul natural bioenergetic al Mamei Universului-Geta functioneaza , dar  sa fim putin atenti la valoarea comuna , valoare care ne leaga pe noi ca  oameni trup de viata , cu cea care a fost prima Mama Univesala adica Geta.
          Atunci cand  valoarea a plecat in cautarea Testamentului Vietii , cu totii am simtit-o , dar majoritatea nu ne-am dat seama.
          Voi , oamenii de rand nu stiiti ce inseamana sa fi conducator al Universului. Geta – Mama Universala are in  subordonare 134657788654432 galaxii , printre care si galaxia noastra.
          Aceasta galaxie se numeste   Galaxia Getica sau Lactee  si este galaxia la care Mama Geta Budihala s-a oprit  impreuna cu Tatal Universului Mircea Wirman si impreuna au luptat si lupta pentru bine nostru si  drumul spre nemurire. 


Cu iubire va saluta Geta !!! 

No comments:

Post a Comment