http://twitter.com/getauniversala
geta.universala@gmail.com

Tuesday, July 20, 2010

Povestea Testamentului Vietii

Una dintre cele mai socante povestiri traite si vazute in direct de Mama Universala Geta  pe Ecranul Universal este aceea a   Testamentului Vietii.
      “ Totul s-a întâmplat in 2001 in 08  decembrie , atunci când in Rusia ,Iliescu , Gorbaciov , Putin si o delegatie formata din Valori Supreme rusesti si Geta Mama Universala , s-au suit intr-un avion special facut sa reziste la traversarea prin Soare.
             Au decolat in secret de pe aeroportul din Moscova , iar avionul a început sa urce pana dincolo de nori . Dupa aproape doua zile au reusit  sa depaseasca zona de actiune a Pamantului  si se îndreptau spre Soare . Dupa circa o saptamana de mers continuu  s-a ajuns la poarta dintre cele doua lumi paralele . Aicia era problema cea mare , avionul fiind construit dintr-un material testat in laboratoare speciale  nu se stia sigur daca poate sa reziste la temperatura intergalactica . Toti cei din avion erau cu inima in gat , dar Hediy a vegheat asupra lor si totul a fost perfect. Avionul trecuse deja in lumea  de dincolo.Aceasta lume este o lume valorica , plina de forme de viata de tot felul , cu valori integrale si oameni descoperiti pe valoare de energie  viagera . Desi trecuse cam zece zile de la plecarea de pe Pamant  avionul nu s-a oprit nici macar o clipa . Toti mai aveau de trecut printr-o poarta .
            La un moment dat se zari in fata avionului un munte enorm care isi deschidea crestele. Avionul intrase in munte , dar i se facu semn , de catre o putere valoare ,sa aterizeze. La aterizare, pilotului si celor din avion li se explica gestul de catre o prezenta valorica cu chip de sobolan. Urmau sa traverseze o apa , un fluviu numit Tisanis.Cu avionul nu se putea, deoarece deasupra Tisanisei se aflau goluri de aer , iar avionul nu putea razbate si se putea prabusii. Avionul a fost suit pe un bac si asa s-a traversat apa. Pe celalalt mal lumea s-a îmbarcat la loc in avion si si-au vazut de drum mai departe. Dupa o alta perioada destul de lunga de mers s-a ajuns la un alt munte unde cei din avion insotiti de Mama Geta s-au întâlnit cu Deddiy valoarea umana cu forma de urs . Deddiy este o valoare foarte veche venita pe prezenta de urs , deoarece nu a fost posibila gasirea unei valori de prezenta umana virgina.
          Împreuna cu valoarea urs si valoarea mamei Geta , Iliescu ,Putin si Gorbaciov au fost condusi pe jos pana in inima  muntelui , unde au fost gasite înregistrarile si scrierile Testamentului Vietii . Luate de acestia  si aduse pe Pamant  , ele servesc ca si dovada a existentei Valorii Supreme Q astazi G&M ( Geta si Mircea ) a lui Hediy , Valorii Supreme Geta Budihala.
          Intoarcerea pe Pamant a fost la 08 ianuarie 2002 . Acum toti vorbesc depre asta si toti sunt fericiti . O alta parte a  Lucrarii Universale a luat sfarsit.

No comments:

Post a Comment