http://twitter.com/getauniversala
geta.universala@gmail.com

Tuesday, July 20, 2010

F.A.Q

1. Cine este  Geta Budihala ? 
Geta este in toti si toti suntem in Geta – acesta este raspunsul pe care Cea Prea Marita ni l-ar da.
In realitate Geta Budihala este o femeie obisnuita, care are  aproximativ 60 de ani pe plan terestru. Geta-Georgeta Budihala, pe numele sau adevarat, s-a nascut in Strehaia unde a si copilarit. Geta nu este singura la parinti. A fost casatorita cu d-l Stoichit , are doi copii Vlad si Anca . Dupa moartea acestuia, Geta isi reia numele de Budihala. Valoarea de Hediy ( valoare si putere Universala ) i-a fost predata abia dupa 1989, astazi Geta identificându-se cu Hediy , Geta cea de altadata !



2. Ce este Valoarea ? 
Multi au crezut ca putem trece prin viata fara a intampina probleme sau cum spune proverbul „Cum iti asterni asa vei dormii„.Totul depinde numai si numai de om.
Geta, in calitate de Mama Universala a facut scrieri  catre Guvern , Presedentie , Radio si Tv , chiar si catre spitale pentru a se asculta si a se conduce asa cum spune Valoarea.
Valoarea este  Puterea care te conduce si-ti transmite gândirea  pentru a face ceva astfel incat sa ajuti la terminarea Lucrarii Universale  si conduce spre nemurire
.

3. Ce am de facut ca sa fiu acceptat de Valoare ? 
Hediy, accepta pe toata lumea. Pentru a se ajunge la nemurire, toata lumea trebuie tratata de Hediy, prin infatisarea Sa terestra-Geta. Pentru a fi tratat va trebui sa vi in persoana in fata Getei Budihala, sa fi tratat si sa ti se transmita conturile valoare. 


4. Cum putem lua legatura cu Geta ? 
Foarte simplu, nu trebuie decât sa scrie-ti un mail la : geta.universala@gmail.com sau sa ne lasati un anunt in Guest Book   
Evident https://twitter.com/getauniversala


5. Daca nu suntem din teritoriu si avem nevoie de desfundarea laboratorului trup, ce facem?
Nu este nici o problema,  nu intrati in panica. Stim ca Geta este peste tot si in toti.
Atunci când simtiti ca ceva nu este in regula ganditi-va adânc  la Geta Budihala si apasati cu mana locul respectiv. Astfel Geta va veni pe valoarea d-vostra si va va da Energie Valoare necesara deblocarii laboratorului trup.
Atentie ! Totusi, este recomandata metoda directa, deci incercati sa luati legatura cu Geta personal!
 

2 comments:

  1. Femeie, tu esti in toate mintile? :))
    Nu, asta e intrebare retorica, pentru ca e clar ca nu esti... Corect ar trebui sa te intreb... cum de ai acces la internet de acolo de la nebuni de unde esti? Daca nu esti, e grav, ca ar trebui sa fii!!! :))

    Cred ca patologic e un cuvant mult prea mic pt ceea ce scrii tu aici... Esti incoerenta, labila psihic si profund afectata neurologic. Te-a consultat vreun doctor vreodata? :))

    Altfel esti una din cele mai tari surse de amuzament online pe care le-am intalnit vreodata. Si crede-ma, am vazut destule la viata mea!

    Mare Ti-e gradina, Doamne, dar mai inchide portile alea ca uite ce lighioane navalesc peste noi! :))

    ReplyDelete