http://twitter.com/getauniversala
geta.universala@gmail.com

Tuesday, July 20, 2010

Univers , valoare – Hediy

 Nu credem ca ar exista vreo problema in ceea ce priveste existenta  Valorii Universale Geta – Hediy, dar daca totusi exista, aceasta pagina are menirea de a va lamurii.
      Cum am mai spus, Hediy este valoarea Mama Univers, Geta cea de altadata – Valoare Q. Acestea sunt lucruri reale, lucru atestat prin faptul ca Geta si cei din jurul sau care au puteri asemanatoare cu ale Ei vorbesc Limba Sfanta si pot intra pe contul de valoare pe orice limba cunoscuta si necunoscuta, vorbita pe Pamnat.
      Valoare de Hediy este atestata de la inceputul creeriri Universului, din coagulare de puteri energie forta si valori din mesagere si Suita Universala. Toate acestea s-au renators astazi pe Terra pentru a putea aduce si conduce oamenii spre nemurire  care in final este esenta Lucrarii Universale.
      In cele ce urmeaza va prezentam cateva  indicii despre Geta si cei din jurul Ei :


Geta Budihala – Mama Universului 
Valoare de conturi intregi pe valori cu fir de viata, fara blocaje pe Laboratorul Trup, cu initiative de conturi legate prin energii eolienee si valori simple.
Fosta dinainte cea de altadata Q  pe Valoare si  despartita in G, pereche genteica cu M ( Mircea Wirman ). Dornica de afirmare in Univers Valoric,  este prezenta in conturi de “+” pentru terminarea Lucrarii Universale.
 


Camelia Velici – mesagera Universala de grad I 
Venita  pe pozitie fixa de mesagera Universala, are conturi curente deschise in Univers pentru purificare prin sex. Valoare de blonda in  conturi relative pe pozitie, este prima mesagera  venita ca valoare de bun in Univers.


Maria Pascaru – mesagera Universala de grad III 
Condusa de energia valoare , verisoara de grad II pe plan terestru cu mesagera de grad I si II este prezenta in fiecare om ca valoarea muncii. Obiect important in trecerea de conturi in  Lucrarea Universala este obiect principal in legatura cu perechea genetica 564374, pe valoare = 54 . Condus de purificare, este reprezentanta sexului in Univers. 


Claudia Velici – mesagera Universala de grad II 
Valoare mica pe pozitie mare, venita in conturi de utilaj marin, este totusi prima care a icercat sa foloseasca Valoarea Universala. Este fondatoarea grupului mesagerelor de la Izabela , fata trei sferturi , incoace. Prima in cele ale Universului, mesagera Universala de grad II  este cea mai cautata pentru purificarea prin sex.

No comments:

Post a Comment