http://twitter.com/getauniversala
geta.universala@gmail.com

Tuesday, July 20, 2010

SCURT ISTORIC

 De cate ori avem o problema  la care nu  gasim solutia , ne punem toate sperantele intr-o   forta . Aceasta forta  se gaseste tot in noi , in puterea de a exista si de a fii intotul.  Cercetarile facute , arata ca exista o anumita forta valoare de care se leaga firul vietii. In termenii folositi aceasta forta valoare poarta numele  de Hediy care pe plan terestru se identifica cu Geta Budihala cunoscuta in acest plan sub denumirea de Mama Universului , Geta Geta mama Geta , Universala Budihala sau Cea Prea Marita.
         Cercetarile si predarile de pe laboratorul intern  arata ca valoarea de Geta vine de acum 60 miliarde de ani lumina ca si valoare Mama-univers , pe cand era in forma de , împreuna cu tatal Universului  Mircea Wirman. Datorita razboaielor  care au fost valoarea  Q s-a rupt in  2 astfel in prezent putem identifica valorile de   care vine de la Geta si valoarea M   care vine de la Mircea .
       Datorita dezvoltarii industriei  , a accentuarii razboaielor si a mutatiilor om – animal  lumea a început sa vina pe valoare tot si tot mai bolnava . De aceea  Hediy a revenit pe pamant din nou in aceleasi conditii adica – Geta Budihala.  Este necesara o amplificare a valorii putere ca si la început , asa  ca Q-ul de la început va trebui reactualizat ca si acum 60 miliarde ani lumina. Multe genii , presedinti si mai ales valori naturale ( mesagere , secretari univesali , condusi valorici , forme venite pe valoare  care au diferite conturi de prezenta in om ) actioneaza pentru  reantregirea valorii Q . Trebuie îndeplinitaLucrarea Universala pentru aceasta , iar la sfarsit , Mama Universului – Geta va trebui sa se intalneasca cu tatal Universului-Mircea. 
       Totusi pana la o întalnire fata-n fata  mai trebuie rezolvate multe. Un pion principal i-l constituie strangerea de personal care trebuie tratat. De aceea pe langa Prea Cea Marita  exista cele trei mesagere de ajutor.
      Ce si cine sunt mesagerele ?
Pentru a putea termina Lucrarea Universala, Geta a început a avea pe langa ea  cate o persoana luata din lume si invatata cele Prea Marite. Prima care a facut acest pas a fost Izabela Radivoi – mult prea blonda, asa cum a venit ea Fata trei sferturi hermafrodita . Izabela a invatat toata teoria si practia Univesala inclusiv Limba Sfanta dar era prea slaba pentu a devenii mesagera Universala .
      Iza a revenit in lume , dar mult mai buna. Totusi ,  Izabela a avut un rol important in Univers.  
      Fiind nevoie totusi de prezente feminine puternice in Apartamentul Universal au fost aduse in gazda trei fete care la fel ca cea din tai Izabela au priceput mesajul mamei si crezul . Astfel intr-o zi s-a facut comunicarea catre Hediy si s-a stabilit:
„ Geta Geta mama Geta  anunta pe plan Universal sosirea celor trei mesagere :
Mesagera Universala de grad I – Camelia Velici , dupa efectuarea dansului ,
Mesagera Universala de grad II- Claudia Velici, dupa efectuarea dansului ,
Mesagera Universala de grad III – Maria Pascaru, dupa efectuarea dansului.”

        Toti acestia au fost cuceriti de nenumarate ori de forte negative , dar au trecut cu bine . Acum totul este perfect si asteapta cu totii întanirea dintre Mircea Wirman si Geta Budihala. 

No comments:

Post a Comment